Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
    Един борд от страни и слагат, и е готова.
    иначе като се нахака с кал и лед- ще има супер баланс
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Този проект е щедро спонсориран от скобаджиите от "паркинги и гаражи". Щели да заменят скобите с парче синджир и катинар.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Колеги какво ще кажете за това http://vbox7.com/play:0e54f759
        Alfa 166jtd,1999

Comment

• Не виждам много смисъл цялата тая работа, малко е като мерене на п'ш'и !
          На кола за возене не приляга много много...но иначе е добре
          sigpic
          Alfa Romeo 145 1.9 JTD, 105Hp. - до 2012г.
          Alfa Romeo 166 2.4 JTD, 136Hp. - до 2016г.
          Subaru Outback 2.5i 165Hp automatic - сега

Comment

• Простотия яка. Дай 1000 лева за гуми, пък после да видим дали ще ги палиш така.

Comment

• Абе колеги, момчето си пили гумите, единия търси смисъл, другия му смята колко струват гумите - давайте го по-свежо Смисъл няма и това му е прекрасното всеки си харчи парите както го кефи някои пилят гуми, други шмъркат, трети пиянстват и т.н. и т.н.
              sigpic
              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Аз обичам ку*ви...
                sigpic
                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• А аз мразя тъпи копелета и цялата простотия на която подлагат околните.

Comment

• Съсипват колите, после ги продават на някой нещастник...
                    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Някой дали знае може ли стане главата на двигателя от алфа 166 175кс , на 136кс ... :ДДДД
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTD

Comment

• Те поевтиняват все повече и повече 20V, по-добре събирай парички за цяла кола.
                        1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Направо си вземи цял двигател...
                          Какво и се случи на твоята??
                          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщение
                            Те поевтиняват все повече и повече 20V, по-добре събирай парички за цяла кола.
                            Не се обаждай неподготвен ...

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                            Направо си вземи цял двигател...
                            Какво и се случи на твоята??
                            Просто ми е интересно дали тази интервенция може да се получи.
                            Alfa Romeo 166 2.4 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от MC_G Покажи съобщение
                              Някой дали знае може ли стане главата на двигателя от алфа 166 175кс , на 136кс ... :ДДДД
                              Не става баце.Разликите са доста.
                              164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Първоначално публикувано от MC_G Покажи съобщение
                                Не се обаждай неподготвен ...

Просто ми е интересно дали тази интервенция може да се получи.
                                Напротив, подготвен съм защото знам, че това което си замислил не става. Толкова от мен - казах ти какво е най-разумно да направиш, а сега те оставям да си караш тъжния сом.
                                1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Working...
                                X